Dag 3 - Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

DATUM 2014-10-28 ♡ KLOCKSLAG 16:27:07
Just nu känner jag att jag inte saknar något speciellt i spelet. Särskilt inte nu när fyran har kommit och The Sims 3 är likosm "över". Jag menar det kommer ju inte uppdateras eller så, så känner ingen vits med att sakna någonting egentligen. Kanske färre kaninhål? Känner verkligen inte att jag är missnöjd över någonting speciellt i spelet så har ingen aning om vad jag ska skriva – haha! Så ett tråkigt svar men aja.
 
 
 

Dag 2 - vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

DATUM 2014-10-22 ♡ KLOCKSLAG 07:17:00
Åh vilken svår fråga! Har jättesvårt för att välja sånt häääär. Men okej topp tre är Leva Livet, Årstider och Drömjobb. Husdjur tycker jag också mycket om men ibland kan jag lacka ur på det. Som tex. när typ fem hästar bara går runt i min trädgård och sådant.
Men jag gillar Leva Livet för jag älskar att spela i generationer med stora familjer och ja – spela ett rätt så verklighetstroget spel. Man får verkligen en känsla av att familjerna blir mer familjer med alla interaktioner och ja, det är bara allmänt kul.
Årstider tycker jag också om för årstider, duh. Bara det gör ju spelet najsare. Till sist Drömjobb som jag också tycker är väldigt kul. Många nya jobb och snygga möbler – Stina gillar!
 

Dag 1 – vilka spel har du?

DATUM 2014-10-21 ♡ KLOCKSLAG 21:26:13
Hej! Hade tänkt att dra igång med fantasims3's 30 dagar utmaning! För er som inte vet går det kort sagt ut på att svara på en fråga (ang. The Sims) varje dag i 30 dagar. Väldigt simpelt och så, men tänkte att det kunde vara kul att läsa så jag kör på!
 
Dagens fråga är som i rubriken: vilka spel har du? 
Installerade har jag: Djurliv, Leva Livet, Universitetsliv, Årstider, Semesterparadis och Drömjobb. Har också Destenitaionsvärlden och Kvällsnöjen också men inte installerade – dom är hos min kusin. Är inte jättesugen på dom expedationerna ändå så det gör mig ingenting :)
Har inga prylpaket utan håller mig till CC istället.

Hej! ------------------------------------------ Stina heter jag och jag är en tjej som älskar The Sims. Här på bloggen kommer du få läsa mycket om det mesta. Allt från nerladdningstips till om mitt spel, från tips och guider till utmaninger. Om du har lust kan du läsa mer om mig här! Kram ♡