Hana Stridh – berg-och-dalbana

Hana har blivit befodrad till lärarassisten! Som ni ser på bilden är hon jätteglad över det :))))
Som ett litet fireri så bestämmer hon sig för att besöka parken än andra gång och som tur var så stöter hon på lite folk! En av dem heter Bernard.
Hana känner hur det klickar till direkt! Dom står och pratar om allt möjligt tillsammans, som om dom känt varandra hela livet!
Hon frågar honom spontant om han har lust att följa med och äta någonstans, eftersom hon börjar bli hungrig. 
Hana väntar nervöst på svar. Hon är vanligtvis inte den spontana typen, men Bernard tycktes locka fram det ur henne. Som tur var svarar han att han gärna gör det!
Dom går och äter på ett enkelt ställe som både är ett matställe och en mataffär. En helt oskyldig liten middag kan det ha tycks för bertraktaren, men för Hana var det jätte spännande. Han var helt fantastisk den här killen.
När det senare är dags att säga hejdå känner sig Hana en aning ledsen. Hon hoppas verkligen att hon och Bernard kommer träffas någon gång igen. Och det snart! Medan hon kör hem igen undrar hon om det är möjligt att bli störtkär på en dag.
Hon tänker mycket på Bernard resten av kvällen och senare nästa morgon och på jobbet. Hon försöker att koncentrera sig på annat och intalar sig själv att detta är ju löjligt. Hon har känt killen i en dag! Men ändå kan hon inte låta bli.
Nästa dag efter Hana kommit hem ifrån jobbet ringer hennes mobil. Hon svarar och möts av en bekant röst. Det är Bernard! Dom pratar en stund om allt och inget, och det känns lika naturligt som att prata med en nära vän. 
När Bernard frågar om det är okej att han kommer över en stund håller nästan Hana på att spricka av glädje. Men hon lugnar ner sig och lyckas få fram ett vad hon hoppades är ett coolt "Ja, det går la bra". När hon lägger på kan hon inte sluta le riktigt.
Men när Bernard sen kommer är han inte ensam! Han bär på en litet småbarn och Hanas ser förvånat på pojken.
"Åh förlåt!", utbrister Bernard. "Min fru var tvungen att lämna huset i all hast så jag var tvungen att ta med mig lille Harlan här. Hoppas det inte gör någonting."
Fru? tänker Hana bestört. "Vi har två döttrar också men dom var inte heller hemma", fortsätter Bernard att ursäkta sig när Hanas ansikte inte tycks släppa sin bestörta min
Tre barn? Hon fortsätter att bara se upprört på Bernard och Harlan innan hon samlar sig och klistrar på ett leende.
"Nejdå, ingen fara alls! Jag älskar barn!", säger hon, kanske lite väl klämkäckt men Bernard tycks inte märka något. Dagen fortskrider och till slut är det dags för Bernard och Harlan att dra sig hemmåt.
Senare under kvällen sätter sig Hana ner och fortsätter skriva på sin första bok, ett projekt hon hade tänkt börja på för länge sedan. Men tankarna vandrar lätt iväg och hon kan bara inte släppa det här med att Bernard är gift med barn. Efter bara någon minut i den här delen av hjärnan känner hon sig helt förkrossad. Hon inser att det aldrig någon kommer kunna bli någonting mellan dom, och det gör så obeskrivligt ont. Hon går och lägger sig men somnar inte förrän sent in på natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Hej! ------------------------------------------ Stina heter jag och jag är en tjej som älskar The Sims. Här på bloggen kommer du få läsa mycket om det mesta. Allt från nerladdningstips till om mitt spel, från tips och guider till utmaninger. Om du har lust kan du läsa mer om mig här! Kram ♡