spelet är igång igen?!?

DATUM 2015-01-25 ♡ KLOCKSLAG 17:30:51
Jag suger. Eller mitt sims suger. Det gör detsamma. I vilket fall har mitt sims börjat fungera nu igen!!! Och mellan det så har det slutat att fungera, börjat att fungera eller krånglat en massa medan det fungerade så det inte har varit spelbart. Men nu så! ÄNTLIGEN! Så förbered er på inlägg nu (förhoppningsvis)

men hallå what's up

DATUM 2015-01-15 ♡ KLOCKSLAG 20:55:40
inaktiv och så, beror på främst att mitt sims vägrar att samarbeta. hurra. :))))))
Jag vet inte riktigt vad som är felet? Förmodligen något CC, som krånglar, men ugh vad jobbigt det är att gissa sig fram och behöva plocka ur saker ur packagemapparna. Sitter där som en zombie och bara uuurgh, uuurgh.
Orkar. Inte. Mer. Funka. Bara. Snälla. Help. 
Men jag ska försöka fixa det, för är såå simssugen men simset är mer typ ugh, snälla, rör mig inte. Önska mig lycka till vänner!!

Dag 5 – vilka egenskaper använder du mest?

DATUM 2015-01-04 ♡ KLOCKSLAG 22:50:00
Hm, den tåls att tänka på. Men klumpig, skulle jag nog säga är en av dom. Tycker den är charmig, hahah! :)
Detta var svårt för tycker jag varierar mig rätt bra med egenskaper, men tankespridd, modig, snackare/karatmatisk använder jag också flitigt. Modig tycker jag är praktisk att ha ang. inbrottstjuvar och eldsvåder. Blir så arg när tjuven kommer undan så har jag en modig sim i hushållet slår hen bara ner tjuven. Smidigt. Och eldsvåder – hatar när simmarna bara står och skriker och börjar brinna upp. GÖR NÅGONTING!!! typ hahah. 

Hej! ------------------------------------------ Stina heter jag och jag är en tjej som älskar The Sims. Här på bloggen kommer du få läsa mycket om det mesta. Allt från nerladdningstips till om mitt spel, från tips och guider till utmaninger. Om du har lust kan du läsa mer om mig här! Kram ♡