Hana Stridh – dom första dagarna

Detta är då Hana Stridh! En nybliven ungdom som lämnat sitt barndomshem i Twinbrook för ett eget liv Aurora Skies – där hon hoppas kunna uppfylla sin önskan om att en dag bli en prisbelönt författare.
Hennes nya hem är litet men mysigt och trivsamt och Hana har redan gjort sig väl hemmastadd.
Det första hon ser till att göra är att sätta sig vid datorn och skaffa sig ett jobb. Hennes dröm må vara att kunna skriva på heltid, men som det ser ut nu är den långt bort. Annars så har hon alltid gillat att lära ut så hon skaffar sig ett jobb inom utbildning på Aurora Skies lokala skola. Efter det så skriver hon för att förbättra sen författaregenskaper.
Därefter bestämmer hon sig för att bekanta sig med grannskapet så hon går och knackar på hos en familj.
Men det visar sig att bara sonen i hushållet var hemma, men Hana har alltid gillat barn och denna pojken kan dessutom komma att bli en av hennes framtida elever.
Så hon stannar en liten stund för att bekanta och umgås med pojken och det slutar med att dom har rätt kul!
Bara en liten stund senare är det dags att gå hem, för imorgon är det hennes första dag på jobbet och hon vill vara väl utvilad inför det. När hon kommer hem äter hon en skål yoghurt och hoppar sedan i säng.
Hana vaknar före väckarklockan nästa morgon och bestämmer sig för att passa på att skriva nu medan hon har tid.
Sedan så kommer arbetsbilen och kör henne till jobbet!
Men väl utanför skolan samlas det en mindre folksamling som blockerar dörrarna och gör så att Hana kommer en timme försent till sitt nya jobb (urg, hatar när det händer, så himla frusterande). 
Väl när arbetsdagen är slut åker Hana hem igen för att ta sig ett bad innan hon beger sig till parken i hopp om att träffa lite nya människor. Hahah här har jag ingen aning om vad som hände med hennes ansikte. Hon blir en tiger i vatten tydligen, rawr.
Men i parken är det helt folktomt....
Så Hana bestämmer sig för att läsa som den bokmal hon är och för att inte se så akward ut.
Senare på kvällen kallar jobbet och hon får åka iväg till teatern för att "vakta" en balettuppvisning som barnen från skolan framför.
Sedan åker hon hem igen i hopp om att nästa dag skulle kunna bli mer händelserik. Vi får väl se!


Kommentarer
Postat av: Sims <3

Hur /vart redigerar du dina bilder? :3

Svar: Jag redigerar dom i Photoshop CC :)
stinajo.blogg.se

2015-01-04 @ 17:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Hej! ------------------------------------------ Stina heter jag och jag är en tjej som älskar The Sims. Här på bloggen kommer du få läsa mycket om det mesta. Allt från nerladdningstips till om mitt spel, från tips och guider till utmaninger. Om du har lust kan du läsa mer om mig här! Kram ♡